Església

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Església

Termes equivalents

Església

Termes associats

Església

12 Descripció arxivística results for Església

12 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Fons Cercle d'Obrers Catòlics

  • ES 7040 AHUIB FCOC
  • Fons
  • 1869 - 1975

El fons consta de 169 unitats d'instal·lació. La documentació es guarda en capses, llibres i lligalls que contenen totes les activitats que s'han guarda del Cercle d'Obrers Catòlics: llibres d'actes, comptabilitat, correspondència, incidències, canvis de domicili, afiliats, normatives...

Cercle d'Obrers Catòlics

Llorito, panoràmica

Vista panoràmica de Llorito (oficialment Lloret de Vistalegre des de principis del segle XX), amb l'Església i l'antic Convent dels Dominics. Al fons s'observa part de la serra de Tramuntana, concretament el puig Major, encara amb les dues bolles (radars militars).

Llorito, panoràmica

Vista panoràmica de Llorito (oficialment Lloret de Vistalegre des de principis del segle XX), amb el campanar de l'Església i l'antic Convent dels Dominics. Al fons s'observa part de la serra de Tramuntana.

Sant Joan, panoràmica

Vista panoràmica de la vila de Sant Joan des de la zona sud, segurament des del camí dels Calderers. Es pot observar perfectament l'església parroquial i la serra de Tramuntana (al fons).

Sineu i la serra de Tramuntana

Vista parcial de la vila de Sineu des del puig de Sant Nofre (Sant Joan). En primer terme el campanar de l'església de Sineu. Al fons hi ha el puig Major presidit per les dues famoses bolles (radars) i les intal·lacions militars.