Esglésies

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Esglésies

Termes equivalents

Esglésies

Termes associats

Esglésies

66 Descripció arxivística results for Esglésies

66 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Basílica, Roma

Basílica romana, mosaics i baldaquí. Vista de l'absis. Podria ser la basílica de Sant Pau de Roma.

Capella del Bon Jesús, Sa Pobla

Capella del Bon Jesús de l’església parroquial de Sant Antoni Abat de sa Pobla. El retaule es de finals del segle XVII i destaca la talla de Crist crucificat dins la fornícula de 1599 aprox.

Colònia agrícola de Gatamoix

Vista d’una de les cases de la Colònia agrícola de Gatamoix d'Alcúdia, fundada per l'anglès Henry Robert Waring l'any 1876 i ampliada en 1889 per l'enginyer Louis Latrobe Bateman.

Església de Sant Antoni de sa Pobla

Imatge de l’església de Sant Antoni Abat de Sa Pobla engalanada amb motiu de la celebració dels cinquanta anys de la inauguració del ferrocarril Palma-Sa Pobla. Sa Pobla 24 d’octubre de 1924.

Església de Sant Antoni, sa Pobla

Vista de l'interior de l’església de Sant Antoni Abat de Sa Pobla. Damunt la capella lateral de Sant Francesc l’orgue de tradició renaixentista atribuït a Damià Caimari datat el 1717. Any 1931 aprox.

Nau central de l'església de Sant Antoni de sa Pobla

Vista de la nau central de l’església parroquial de Sant Antoni Abat de sa Pobla. Al fons l’altar major amb el retaule dedicat a Sant Antoni, a la dreta capelles lateral i a l’esquerra l’orgue de tradició renaixentista atribuït a Miquel Caimari. Mateixa fotografia que la C14/19 i la C18/07. Esglèsia de Sa Pobla

Nau de l'església de Sant Antoni, sa Pobla

Vista de la nau de l’església parroquial de Sant Antoni Abat de sa Pobla. Al fons l’altar major amb el retaule dedicat a Sant Antoni, a la dreta capelles lateral i a l’esquerra l’orgue de tradició renaixentista atribuït a Miquel Caimari. Fotografia posterior a 1931.

Nau de l'església de Sant Antoni, sa Pobla

Vista de la nau de l’església parroquial de Sant Antoni Abat de sa Pobla. Al fons l’altar major amb el retaule dedicat a Sant Antoni, a la dreta capelles lateral i a l’esquerra l’orgue de tradició renaixentista atribuït a Miquel Caimari. Mateixa fotografia que la C14/19.

Pati d'Es Sagrat, sa Pobla

Vista del pati d' Es Sagrat de l'església parroquial de Sant Antoni Abat, on fins 1821 es feien els enterraments. S'observa la creu de Son Palou construïda en 1588. Sa Pobla aprox.1928.

Pati d'Es Sagrat, sa Pobla

Vista del pati d' Es Sagrat de l'església parroquial de Sant Antoni Abat, on fins 1821 es feien els enterraments. S'observa la creu de Son Palou construïda en 1588. Sa Pobla aprox.1928.

Vista del Portal Menor de l'església de sa Pobla

Vista del portal amb arc apuntat del campanar, la rectoria i s'observa també el portal d'accés lateral o portal menor construït en 1702 amb una bastida per collocar la imatge de santa Margalida. Església de Sant Antoni Abat de Sa Pobla 1935.