Països Catalans

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Països Catalans

Termes equivalents

Països Catalans

Termes associats

Països Catalans

27 Descripció arxivística results for Països Catalans

27 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Bases per a una història moderna d'Andorra. Antoni Morell

1 còpia del text "Bases per a una història moderna d'Andorra", ponència presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Morell, Antoni

Carpeta amb documentació de les Jornades de Debat sobre els Països Catalans i d'organitzacions independentistes i sobre minories nacionals

Dins la carpeta s'hi troben diversos textos presentats a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana. A més, s'hi troben altres documents i publicacions d'altres jornades i de diverses entitats polítiques i culturals.

Carta de Brest. Declaració sobre la lluita contra l'imperialisme a l'europa occidental 1974-76

Edició feta pel PSAN-P de la carta de Brest, document signat pels següents partits polítics: Unión de Pobo Galego (Galícia), Unvaniezh Demokratel Breizh (Bretanya), Irish Republican Movement (Sinn Fein & IRA Official) (Irlanda), Cymry Goch (Gal·les), Eusko Herriko Alderdi Sozialista (País Basc), Esquerra Catalana dels Treballadors (Països Catalans), Partit Socialista d'Alliberament Nacional-Provisional (Països Catalans) i Luta Occitana (Occitània).

Partit Socialista d'Alliberament Nacional-Provisional (PSAN-P)

Consciència nacional i lluita de classes als Països Catalans. Elements per a una anàlisi política. Rafael Castellanos, Antoni Fernàndez i Josep Ferrer

Dues còpies del text "Consciència nacional i lluita de classes als Països Catalans. Elements per a una anàlisi política", comunicació presentada pels autors a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Castellanos, Rafael

Cultura i estructura social. Maria Aurèlia Capmany

Còpia de l'esborrany del text "Cultura i estructura social", comunicació presentada per l'autora a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Capmany, Maria Aurèlia

Documents solts

Dues fotocòpies soltes incloses dins la carpeta: "Declaració universal dels drets dels pobles" i "Nacionalisme socialisme", article de José Mª Beiras.

El paper de la geografia a l'hora de determinar el concepte Països Catalans. Carles Carreras i Lluís Casassas

1 còpia del text "El paper de la geografia a l'hora de determinar el concepte Països Catalans", comunicació presentada pels autors a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Carreras i Verdaguer, Carles

Elements de geografia dels Països Catalans. Max Cahner

2 còpies del text "Elements de geografia dels Països Catalans", ponència presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Cahner, Max

Els Països Catalans a través de la història. Jordi Moners i Sinyol

3 còpies del text "Els Països Catalans a través de la història", comunicació presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Moners i Sinyol, Jordi

Història del País Rossellonès del 1959 ençà. Pere Verdaguer

1 còpia del text "Història del País Rossellonès del 1959 ençà", ponència presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Verdaguer, Pere

La consciència de comunitat nacional dels Països Catalans en el Principat. Fèlix Cucurull

1 còpia del text "La consciència de comunitat nacional dels Països Catalans en el Principat (De la Guerra de Successió a la Restauració)", comunicació presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Cucurull, Fèlix

La unitat cultural dels Països Catalans. Francesc Vallverdú

1 còpia del text "La unitat cultural dels Països Catalans", ponència presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Vallverdú, Francesc

La unitat nacional i el voyeurisme. Jordi Gil

1 còpia del text "La unitat nacional i el voyeurisme", comunicació presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Gil, Jordi

Reflexions, elementals i prèvies, sobre la unitat històrica dels Països Catalans. Josep Fontana

1 còpia del text "Reflexions, elementals i prèvies, sobre la unitat històrica dels Països Catalans", ponència presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Fontana, Josep

Una actitud conservadora davant el problema de l'estat i els Països Catalans. Gregori Mir

1 còpia del text "Una actitud conservadora davant el problema de l'estat i els Països Catalans", comunicació presentada per l'autor a les Jornades de Debat sobre els Països Catalans, que tingueren lloc del 9 a l'11 d'octubre de 1976 a Barcelona, convocades per l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB) en el marc del Congrés de Cultura Catalana.

Mir, Gregori

Via Fora!, nº2. Març 1978

Número 2 de la publicació Via fora! Publicació del Moviment d'Unificació Marxista dels Països Catalans. Març del 1978.

Moviment d'Unificació Marxista dels Països Catalans