Edificis

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Edificis

Termes equivalents

Edificis

Termes associats

Edificis

57 Descripció arxivística results for Edificis

57 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Arquitectura, església

Alçat d'edifici neogòtic on s'aprecien parcialment tres registres: el nivell inferior és d'arcades apuntades el segon és una tribuna i el superior amb una balconada amb gàrgoles, terrassa i un mur amb rossassa.

Casa de Sa Pobla

Casa del carrer Escola de Sa pobla enderrocada l’any 1929 per obrir un portal a l’església parroquial de Sant Antoni Abat.

Cementiri, Sa Pobla

Vista del cementiri de Sa Pobla, construït en 1821 en uns terrenys cedits per Maria Dolors Mas, vora la carretera de Sa Pobla-Pollença.

Edifici de Sa Farinera del Pont d'Inca

Vista de la fabrica de Sa Farinera del Pont d’Inca, construïda per Eusebi Estada l’any 1880. Aquesta fabrica fou enderrocada l’any 1915 però va quedar en peu la seva característica xemeneia.

Edifici de Sa Farinera del Pont d'Inca

Retrat d’un grup de gent vora la fabrica de Sa Farinera del Pont d’Inca, construïda per Eusebi Estada l’any 1880. Aquesta fabrica fou enderrocada l’any 1915 però va quedar en peu la seva característica xemeneia.

Pati de Sa Congregació, sa Pobla

Grup de nins desmotant una teulada al pati de Sa Congregació de Sant Lluís de Sa Pobla. En primer plànol un joc per a nins conegut popularment com a filucio . Fotografia anterior a 1918.

Torre

Vista paisatgística, personatge a una torre amb merlets.