Art

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Art

Termes equivalents

Art

Termes associats

Art

44 Descripció arxivística results for Art

44 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Fons Fundació Art a la Seu

  • ES 7040 AHUIB FFAS
  • Fons
  • 2002 - 2008

Els documents que constitueixen aquest fons es recopilaren des del primer moment que la Fundació fou constituïda i fins a la seva extinció. El conjunt s’ha dividit en sis grups (sèries) distribuïts en cinc capses: documentació relacionada amb les reunions dels membres de la Fundació; documentació de caràcter legal; documentació relacionada amb la part econòmica; certificats; correspondència; i finalment, documents diversos que no corresponen a cap d’aquestes classificacions.

Fundació Art a la Seu

Grup escolar

Retrat d’un grup d’infants amb el capellà Antoni Palou Pons davant la cova artificial de la Mare de Déu de Lourdes, construïda l'any 1918 al pati de Sa Congregació de Sant Lluís de Sa Pobla. Any 1923 aprox.

Sacristia de l'església de Sa Pobla

Sagristia de l'església parroquial de Sant Antoni Abat de Sa Pobla. Al fons parets amb quadres que representen als bisbes i capellans més rellevants per la parròquia, també una escultura de Crist Crucificat. Fotografia anterior a 1943.

Sagristia de l'església de Sa Pobla

Mateix tema que el registre C08/04. Al fons, parets amb quadres que representen als bisbes i capellans més rellevants per a la parròquia també apareix una escultura de Jesucrist cruxificat. A la dreta, armariet amb portes. Sagristia de l'església de Sa Pobla. Anterior a 1943.